How-to & Style

Han Hyo Joo in Magazine 2016 - 2017 한효주
00:04:29
Bumblebee
4 Tampilan · 3 days yang lalu

Thank you for all viewers and subscribers.

Credit to the owner of all sources

Han hyo Joo's Fashion and styles|?|~girly_vibe~
00:02:06
Bumblebee
3 Tampilan · 3 days yang lalu

hey guys!

I hope you had enjoy this video. if you like it pls give a thumbs up 👍,to see more such videos pls subscribe to our channel ~girly_vibe~ and click the bell icon for notification 🔔

©All Credits (except my edits )goes to the rightful owners

Song: N3WPORT & Meggie York - Runaway [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds
Free Download/Stream: http://ncs.io/nrunaway
Watch: http://youtu.be/i6WvvstJ-Dw

#hanhyojoo's #styles
#fashion
#casualstyles
#koreanfashions
#cuteness
#beauty
#girly
#stuff
#girly
#vibe
#actress
#fans
#~girly_vibe~
#fashions
#styles
#koreanstyles
#streetfashion
#casual
#hanhyojoo
#redcarpetfashion
#fan
#girly
#vibe
#thanks
#for
#watching

American Music Awards 2021:  Fashion, red carpet and performance outfits.
00:05:00
Bumblebee
4 Tampilan · 4 days yang lalu

American Music Awards 2021: Fashion, red carpet and performance outfits.
#AmericanMusicAwards2021 #AMAs #bts

AMAs 2021: Watch Chloe Bailey FANGIRL Over BTS!
00:02:11
Bumblebee
3 Tampilan · 4 days yang lalu

Chloe Bailey spoke to ‘Extra’s’ Rachel Lindsay on the red carpet at the 2021 American Music Awards, which aired Sunday on ABC. She got candid about her on-stage nerves and then got giddy over meeting BTS!

AMAs 2021 Glamorous Red Carpet Fashion #shorts
00:00:41
Bumblebee
3 Tampilan · 4 days yang lalu

These celebs absolutely SLAYED on the red carpet of the 2021 AMAs!
#Shorts #AMAs #Cardib

DUNIA KOREA!!! ADU STYLE PARK SHIN HYE VS BAE SU JI
00:04:27
Bumblebee
5 Tampilan · 5 days yang lalu

JIKA KALIAN SUKA TOLONG SUPPORTT CHANNEL INI DENGAN CARA SUBSCRIBE, LIKE DAN COMMENT APA YANG KURANG DARI CHANNEL INI. KARENA CHANNEL INI YANG HANYA DIMILIKI OLEH MANUSIA BIASA GUYS MANUSIA YANG TAK LUPUT DARI KESALAHAN DAN DOSA. DAN JIKA KALIAN PUNYA MASUKAN TOLONG DISAMPAIKAN. MASUKKAN DARI KALIAN AKAN SANGAT BERGUNA UNTUK MEMBANTU CHANNEL INI TERUS BERKEMBANG. THANK YOU GUYS.

SONG : JASON MRAZ- I'M YOURS

dua artis cantik korea ini bener bener mempunyai style yang sangat elegan. siapa lagi kalo bukan park shin hye dan bae su-ji.
tapi kalo dilihat lihat style nya hampir sama gitu guys. kalo kalian lebih suka siapa park shin hye atau bae su-ji. yukk comment dibawah sebanyak-banyaknya.
karena comment dibawah ini akan sangat membantu channel ini untuk berkembang guys.
yukk like, comment, dan subscribe channel ini.
thank you guys.

Collection of Kim Hyun Joo Fashions - 김현주 패션
00:03:00
Bumblebee
1 Tampilan · 5 days yang lalu

Thank you for all viewers and subscribers.

Credit to the owner of all sources

Jang Ki-yong Best Outfit Fashion Style | Changguyaaa
00:02:05
Bumblebee
2 Tampilan · 10 days yang lalu

Jang Ki-yong (Korean: 장기용; born August 7, 1992) is a South Korean actor and model. Initially beginning a career in the modelling industry, Jang debuted as an actor through a guest appearance on It's Okay, That's Love (2014), followed roles in various television series'. He was cast in Come and Hug Me (2018), his first-ever lead role and rose to prominence through Search: WWW (2019). Jang is also known for his roles in Confession Couple (2017), My Mister (2018) and My Roommate Is a Gumiho (2021). (Wikipedia)

------
Image from internet source
Editing Video : Inshot
------
Enjoy and thank you for watching.
------
#nowwearebreakingup #jangkiyong #myroommateisagumiho #장키용

Taylor Swift's Hairstyle, Casual Style, Street Style & Outfits - 2018
00:08:21
Bumblebee
3 Tampilan · 13 days yang lalu

Hit LIKE and SUBSCRIBE :)
Thank you for watching! If you enjoyed, please SUBSCRIBE us!

Title: Taylor Swift's Hairstyle, Casual Style, Street Style & Outfits - 2018

More videos:
● Ariana Grande's Hairstyle, Casual Style, Street Style & Outfits - 2018: https://youtu.be/L_d_ZQyhPPc
● Ashley Graham's Hairstyle, Casual Style, Street Style & Outfits - 2018: https://youtu.be/8xKOZs7qGpw
● Tess Holliday's Hairstyle, Casual Style, Street Style & Outfits - 2018: https://youtu.be/4GsiQMxcYXU
● Jennifer Lopez's Hairstyle, Casual Style & Street Style [2017] - https://youtu.be/q2D2TNl_AaA
● Rihanna's New Hairstyles and Fashions - 2017: https://youtu.be/IprqD2vsytU

To support my channel:
➤ Subscribe to my channel :- https://goo.gl/8fFolr
➤ Follow me on Facebook :- https://www.facebook.com/LoadSTARTV
➤ Follow me on Twitter :- https://twitter.com/LoadstarTv

Track: Cartoon - On & On (feat. Daniel Levi) [NCS Release]
Music provided by NoCopyrightSounds.
Watch: https://youtu.be/K4DyBUG242c

HONEY LEE'S EVOLUTION
00:13:34
Bumblebee
8 Tampilan · 18 days yang lalu

#HoneyLee #kdrama #LeeHanee

FOLLOW US ON IG

Credits to:
Intro and Outro: ToxicMS https://www.youtube.com/watch?v=yesFqn4l3hg

Emang Habis OPLAS?? Dokter Bedah Buka Suara Soal Wajah Jisoo, Lisa BlackPink & V BTS
00:05:26
Bumblebee
4 Tampilan · 20 days yang lalu

Bukan rahasia lagi kalau Jisoo BLACKPINK dan Lisa BLACKPINK merupakan sosok Idol yang begitu terkenal. Keduanya sangat digilai oleh fans karena bakat sampai visual sempurna mereka. Saking memukau-nya seorang ahli bedah plastik pernah mengunggah video di channel YouTube bernama PSPS dengan judul Who's your bias? Lovely Jisoo & Fancy Lisa - Facial analysis by Plastic Surgeon. Ia mencoba melakukan analisis terhadap wajah Jisoo dan Lisa, sekaligus menyebutkan apa keunikan dari masing-masing idola Kpop tersebut. Dan pada bagia ketiga dokter bedah lainnya juga
menganalisa wajah sempurna Kim Taehyung. Seperti apa? Kamu simak ya Dokter Bedah Plastik Buka Suara Soal Wajah Jisoo, Lisa BlackPink & V BTS.
#Vbts #LisaBlackpink #Jisoo
===============================
#HiburanPopuler merupakan media hiburan masa kini berisi video informatif namun menghibur untuk mengisi keseharian kamu melalui sajian video-video menarik setiap hari. Berbagai macam informasi dapat kamu temukan disini. Jangan lupa ya di Subscribe biar nggak ketinggalan video terbaru!

For Business: [email protected]

Follow juga social media kami:
👉Instagram: https://www.instagram.com/hiburanpopuler
👉Facebook: https://www.facebook.com/hiburanpopulerofficial/

Disclaimer:
gambar, ataupun video yang ada di Channel ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami.

Email : [email protected]

COPYRIGHT DISCLAIMER

"Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act? 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use."

Curi Perhatian! Pesona Artis Korea Yang Tanpa Operasi Plastik
00:07:37
Bumblebee
4 Tampilan · 20 days yang lalu

Di Korea operasi plastik sudah sangatlah umum, bahkan banyak artis di Korea yang melakukan operasi plastik untuk menjadi lebih cantik di muka umum. Namun tentu tidak seluruh artis-artis cantik Korea telah melakukan operasi plastik dan mereka dikenal memiliki kecantikan yang alami alias natural.

==================================================

Channel Update Pro adalah kumpulan video informasi terupdate di dunia yang disajikan dalam bentuk video. Channel ini hadir untuk menyebarkan informasi unik dan menarik sebagai bahan pembelajaran dan transformasi ilmu.Video kumpulan ini telah melewati berbagai riset dan penelitian serta pengumpulan data berupa foto dan video dari berbagai sumber yang dikemas dengan cara countdown dan atau random.

Channel Update Pro juga berbagi informasi terbaru dan berita-berita yang menjadi viral di internet.

Subscribe channel ini untuk mendapatkan video UPDATE PRO setiap hari.

Subscribe disini ya : https://goo.gl/o6S2EF

==================================================

Fanpage Facebook :
Twitter : https://twitter.com/Updatepro99
Google+ : https://plus.google.com/110484524164932555826

Terima kasih sudah menonton, Like, Follow dan subscribe anda sangat berarti bagi kami untuk menambah semangat membuat konten yang lebih bermanfaat.

For Business : [email protected]

Wajahhnya Membentuk Huruf T! 8 Idola yang Punya T Zone Terbaik di Wajah
00:06:14
Bumblebee
2 Tampilan · 20 days yang lalu

Hello Kpoplovers,
T-Zone adalah area di bagian wajah yang membentuk huruf T, terdiri dari dahi, hidung, bibir dan dagu. Asal tahu aja nih, ibarat pondasi rumah, pemilik wajah dengan T-Zone yang tegas hampir pasti adalah seseorang yang memiliki visual sempurna, Gak percaya? Coba aja tonton 8 Idol Kpop yang Memiliki T- Zone Terbaik di Wajah
#IdolKpop
=================================
#KPopuler menyajikan beragam informasi dari dunia hiburan Korea mulai dari Selebriti, musik pop Korea (#kpop) hingga film-film drama Korea dari artis pria wanita Korea ternama.

Oh iya, jangan lupa untuk SUBSCRIBE Channel ini, agar bisa mendapatkan pemberitahuan video terbaru dari kami.

Selamat menikmati Sajian video dari Channel K-Populer :)

=================================

For copyright matters please contact us at:
[email protected]

Disclaimer - Some contents are used for educational purpose under fair use. Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Marilyn Monroe Outfits
00:00:47
Bumblebee
3 Tampilan · 25 days yang lalu

fashion and style with marilyn monroe

Marilyn Monroe - Airport Style -
00:03:44
Bumblebee
1 Tampilan · 25 days yang lalu

#MarilynMonroe#MarilynMonroeVideo#MarilynMonroePhotos#MarilynMonroeAirportStyle#Vintage#OldHollywood#ClassicHollywood#VintageFashion#AirportFashion#JoeDiMaggio#ArthurMiller#MarilynMonroeGoddess#MarilynMonroeFashionStyle

12 Things Every Woman Needs According to Marilyn Monroe
00:10:02
Bumblebee
7 Tampilan · 25 days yang lalu

12 Things Every Woman Needs According to Marilyn Monroe | Don't Forget To Subscribe to Rebela: https://www.youtube.com/channe....l/UC4lcugHbaYPcgBU-t

In This Rebela Video We'll Go Over:
Was Marilyn Monroe intelligent?
Where was Norma Jean born?
Who was Marilyn Monroe?
Was Marilyn Monroe American?
What was Marilyn Monroe's net worth?
Who was Marilyn Monroe married to?
Was Marilyn Monroe fat?
What are some fun facts about Marilyn Monroe?
What was Marilyn Monroe's favorite color?
What was Marilyn Monroe known for?
How did Marilyn Monroe look so good?
How do you say Marilyn Monroe's name?
How did Marilyn Monroe get her name?
What is Marilyn Monroe's real name?
Is Marilyn Monroe alive?
Did Marilyn Monroe had a tattoo?
How many siblings did Marilyn Monroe have?
How did Marilyn Monroe get famous?
Is Marilyn Monroe her real name?
What other artists is Marilyn Monroe typically compared to?
Can Marilyn Monroe dance?
What was Marilyn Monroe's biggest struggle in life?
How did Marilyn Monroe get so popular?
and much more...
.
.
The Only Channel Dedicated To Boss Ladies Across The World.

Our mission is to create entertaining and valuable videos to help you in your journey and accomplishing your goals. Before Rebela there wasn't any channel exclusively dedicated to or made for Boss Ladies, so as boss ladies ourselves, we decided to make one. On this channel you'll find videos about inspirational female figures, philosophy, art, makeup, beauty hacks, relationships, travel and fitness.

Rebela is more than a YouTube channel, we're a close knit community of boss ladies, where we help each other to go further in our lives and crush our goals one day at a time. We publish weekly videos on our YouTube channel and reply to your questions in the comments. We want to make Rebela the biggest female centric channel here on YouTube, help us achieve this goal by subscribing to our channel and we promise to help you achieve yours.

Thank You For Joining Us, We Hope You Enjoy The Videos.

Subscribe to Rebela:

https://www.youtube.com/channe....l/UC4lcugHbaYPcgBU-t

‘Two Romeos’ for W Magazine with JAEHYUN | Johnny’s Communication Center (JCC) Ep.21
00:13:33
Bumblebee
2 Tampilan · 26 days yang lalu

#JCC #NCT127 #Wkorea
#JOHNNY #JAEHYUN
#쟈니 #재현 #W_Magazine #쟈씨씨
#Ch_NCT #채널엔시티 #채널NCT

Subscribe for more content
https://www.youtube.com/c/chnct
https://www.youtube.com/c/nctdaily
https://www.youtube.com/c/nctdance
https://www.youtube.com/c/nctmusic

Jung Jaehyun 'NCT' - Fashion Style Compilation
00:06:40
Bumblebee
2 Tampilan · 26 days yang lalu

#JungJaehyun #Fashion #Style #Compilation #Jaehyun
---------------------------------------

If you like this video, please drop your comment, like, and don't forget to subscribe!
Thank you for watching :)

---------------------------------------
*Editing by Lo Stile
*Credit to the rightful owner
*No copyright infringement intended
*This video was made only for entertainment purpose

SMTOWN HALLOWEEN PARTY 2021
00:07:08
Bumblebee
7 Tampilan · 27 days yang lalu

Holleween custome

SM HALLOWEEN HOUSE 2021 Behind the Scene
00:07:00
Bumblebee
14 Tampilan · 27 days yang lalu

SMTOWN Official
http://www.youtube.com/smtown
http://www.facebook.com/smtown
http://www.instagram.com/smtown
http://twitter.com/SMTOWNGLOBAL

#SM_Halloween_House #SMTOWN_WONDERLAND_2021
#SMTOWN #HALLOWEEN




Showing 1 out of 22